De zorg van Royal Care


Heeft u behoefte aan professionele thuiszorg? Dan bent u bij Royal Care aan het juiste adres. Royal Care biedt al meer dan tien jaar klantgerichte en gespecialiseerde zorgdiensten aan, welke worden vergoed vanuit de ZVW of Wlz. Royal Care is professional op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding (ZVW of Wlz) en huishoudelijke verzorging (WMO) en biedt een breed zorgpakket aan. Hierdoor is zij in staat zorg te leveren afgestemd op uw zorgwensen en behoeften.

Royal Care werkt met kleine, flexibele zorgteams en haar dienstverlening is landelijk. Voor de verzekerbare zorg zijn zij met alle zorgverzekeraars een samenwerking aangegaan. Op aanvraag kijken de zorgprofessionals van Royal Care graag hoe zij u van dienst kunnen zijn.

Maak kennis met Royal Care en krijg de zorg die bij u past.

Particuliere zorg

Particuliere Zorg die gewenst maar niet noodzakelijk is, wordt niet vergoed vanuit de Wlz. U betaalt deze zorgkosten of eventueel via uw aanvullende zorgverzekering.

Lees verder »

Tarieven particuliere zorg

De tarieven van de dienstverlening van We Care zijn voor eigen rekening. De hoogte van het bedrag hangt af van uw zorgwens.

Lees verder »

Ontdek We Care

We Care is de particuliere thuiszorg van Royal Care. Onze particuliere zorg is thuiszorg op maat.

Lees verder »

Lees verder »