Wat is particuliere zorg?

Particuliere zorg houdt in dat u bepaalt welke zorg u nodig heeft en wenst te ontvangen. Er is niemand die over uw schouder meekijkt. Dit betekent dat u ook vrij bent in het kiezen van de zorgaanbieder. Velen vinden deze vorm van zorg fijn, omdat zij een zorgaanbieder kunnen kiezen waar zij zich prettig bij voelen. Omdat u particuliere zorg los kunt inkopen, kan het een aanvulling zijn op het reguliere thuiszorgaanbod.

Particuliere thuiszorg van We Care

Zorg die niet noodzakelijk is, wordt niet vergoed. Dit betekent dat u dergelijke zorgkosten zelf of vanuit uw aanvullende zorgverzekering moet betalen. Om ervoor te zorgen dat deze kosten niet onnodig oplopen, inventariseren wij de zorgwensen van de klant en stellen een passend zorgpakket samen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Het maakt daarbij niet uit of u 24 uur zorg nodig heeft of slechts behoefte hebt aan gemak diensten.

Zorgaanvraag van PGB

Wanneer u recht op zorg heeft maar het volledig zelf wilt beheren, kunt u aanspraak maken op een Persoons Gebonden Budget (PGB). Een PGB vraagt u aan bij het zorgkantoor, uw zorgverzekeraar of uw gemeente. Waar u moet zijn, hangt af van de zorg die u nodig heeft. Op de website van de rijksoverheid vindt u meer informatie over het aanvragen van een PGB.

Ontdek We Care

We Care is de particuliere thuiszorg van Royal Care. Onze particuliere zorg is thuiszorg op maat.

Lees verder »

Tarieven particuliere zorg

De tarieven van de dienstverlening van We Care zijn voor eigen rekening. De hoogte van het bedrag hangt af van uw zorgwens.

Lees verder »

De zorg van Royal Care

Royal Care: thuiszorg op maat. Vakkundige zorgdisciplines functioneren als één geheel en werkzaamheden worden efficiënt uitgevoerd. Royal Care biedt zorg die bij u past

Lees verder »

Lees verder »